Pihasuunnitelua ja vihersuunnitelmia Jyväskylään ja koko maahan - Vihertaikurit

Pihasuunnittelupihasuunnittelu.jpg

Kauniin, toimivan ja helppohoitoisen pihan perustana on hyvin tehty suunnitelma. Teemme pihasuunnitelmia sekä uudiskohteisiin että uudistettaviin pihoihin. Suunnittelumme perustana ovat aina sinun toiveesi ja tarpeesi sekä pihasi lähtökohdat. Jokainen piha on meille yksilöllinen ja täynnä mahdollisuuksia. Suunnittelemme pihasi kokonaisvaltaisesti, mutta teemme myös pienempiä yksittäisiä suunnitelmia esimerkiksi perennapenkistä tai vain jostakin osasta pihaa.

Piha on tärkeä elementti, joka nostaa talon arvoa ja lisää asumismukavuutta. Oikeilla kasvivalinnoilla voi saada samalla rahalla merkittävästi näyttävämmän ja toimivamman kokonaisuuden, kun käytössä on oikeaa osaamista. Meillä on paljon ideoita, miten pihasta saadaan viihtyisä ja kestävä. Viherrakentamiseen erikoistuneena puutarhurina meillä on vuosien käytännön kokemus puutarhan hoidosta, joten suunnittelumme huomioi aina myös käytännön haasteet.

Selkeä suunnitteluprosessi

Pihasuunnittelun aluksi asiat sovitaan selkeästi. Lähtötilanteen ja toiveiden kartoituksen jälkeen teemme sinulle luonnoksia, joita voit kommentoida ja joiden perusteella lopulta syntyy lopullinen suunnitelma. Pääset siis vaikuttamaan koko ajan suunnittelun työstämiseen. Tiedät myös koko ajan, miten suunnittelu tulee etenemään ja millaisen lopputuloksen tulet saamaan. Lue lisää suunnitteluprosessista.

Pihasuunnitelman sisältö

Pihasuunnitelman sisältö määritellään tapauskohtaisesti. Tyypillisesti siihen kuuluu kuitenkin aina tietokoneella piirretty kuva pihasta sekä kasvilista pihalle valituista kasveista. Pihalle mitoitetaan tarvittavat tilat ja toiminnot sekä tehdään juuri sinun pihasi olosuhteiden mukaiset kasvivalinnat. Lue lisää pihasuunnitelman sisällöstä.

Varsinaisen pihasuunnitelman lisäksi voimme tehdä sinulle tarkat Pihan hoito-ohjeet, joiden avulla osaat huolehtia pihasi kasveista jatkossa oikeaoppisesti.

Jos rakennat pihasi itse, etkä ole varma miten se tulisi tehdä, niin voit tilata meiltä avuksesi Pihan työsuunnitelman.

Pihasuunnitelman hinnat

Pihasuunnittelun hinta määräytyy sen tekemiseen kuluvan ajan mukaan. Työmäärään vaikuttavat mm. suunniteltavan kohteen koko, maaston korkoerot ja suunniteltavien yksityiskohtien eli erilaisten toiveiden määrä. Uudiskohteen suunnittelu on helpompaa kuin vanhan parantelu, koska tällöin päästään suunnittelemaan ”tyhjälle taululle”. Vanhassa pihassa joudutaan mitoittamaan jo olemassa olevia asioita suunnitelmaan.

Suunnitelmamme tehdään aina juuri sinun tarpeidesi mukaan, joten sinä voit itse päättää sinulle parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Pihasuunnitelmat. Ideoimme ja mitoitamme pihallesi näyttävät ja toimivat alueet niin huolettomille istutuksille kuin kaikille tarvitsemillesi toiminnoille leikeistä rauhaisaan oleskeluun.

  • ok-taloille 900 - 1300 euroa ja
  • rivitaloasunnoille 400 - 700 euroa sekä
  • taloyhtiöiden pihat alkaen 1500 euroa.
Kohdesuunnitelmat. Suunnittelemme myös pienempiä kohdesuunnitelmia, kuten perennapenkkejä tai haastavia rinteitä. Kohdesuunnitelmien hinnat vaihtelevat 200 - 400 euroon alueen koon ja toiveiden mukaisesti.

 

ok1.png